Kupovina ili prodaja nekretine predstavlja jednu od najvažnijih životnih odluka kako za one koji traže sebi dom, tako i za one koji žele investiciono da ulažu u nekretnine. Kako pronalazak i kupovina idealne nekretnine često prate veliko opterećenje i stres kao i finansijski i pravni rizici karakteristični za takve transakcije, tu nastupa tim profesionalaca iz IKAT Nekretnina da Vam pomogne da sa sigurnošću, lakoćom i uživanjem realizujete tu bitnu životnu odnosno poslovnu odluku!

IKAT nekretnine na prvo mesto stavljaju specifične zahteve naših klijenata, odnosno “tailor made” – uslugom krojenoj po meri pristupamo svakom klijentu pojedinačno, pružajući masksimalnu pažnju da profesionalnom uslugom odgovorimo na svaki individualni zahtev klijenta.

IKAT nekretnine primenjuju ,,One stop shop’’ koncept poslovanja odnosno pružaju široku paletu usluga vezanih kako za prometovanje nekretnina tako i za celi spektar propratnih usluga od pravnih saveta, podrške pri dobijanju stambenih kredita, osiguranju nepokrtnosti ili adaptaciji vašeg doma ili poslovnog prostora. Ovakav koncept poslovanja klijentima nudi objedinjene sve usluge na jednom mestu i na taj način štedi Vaše vreme i elimiše rizike dobijanja neadekvatne usluge jer najviši kvalitet svih naših usluga garantuju IKAT Nekretnine.

Osnovana vrednost IKAT Nekretnina je zadovoljstvo i sigurnost naših klijenata, gde posebnu pažnju usmeravamo pravnoj i finansijskog sigurnosti Vaše kupoprodaje, a tu sigurnost pruža tim advokata čija je specijalnost upravo imovinsko pravo i prometovanje nepokretnosti.

Dodatni kvalitet usluge je i saradnja IKAT Nekretnina sa vodećim Bankama i renomiranim Osiguravajućim kućama, i u tom smislu pružamo našim klijentima pomoć pri dobijanju stambenih kredita, kao i preporuke za odabir najboljeg paketa osiguranja za Vašu nepokretnost.

IKAT nekretnine su tu da Vam pomognu i da nekretninu adaptirate prema Vašim željama sa timom iskusnih arhitekata koji će Vaše zamisli i želje da pretvore u realnost.

Zato uz IKAT Nekretnine kupovina ili prodaja Vaše nekretnine predstavlja uživanje uz zagarantovanu sigurnost!

Naš tim

Sonja Nikolić

Direktorka IKAT Nekretnina, licencirani agent

Sonja poseduje višedecenijsko bogato iskustvo u uslužnim delatnostima koji su krunisani višegodišnjim uspešnim radom u oblasti prometa nekretnina kao i realestate consulting-a. Lični pristup klijentu uz  poštovanje najviših profesionalnih standarda je lična profesionalna vrednost koju je kao direktorka IKAT Nekretnina promovisala kao najviši princip poslovanja sa kojima nikada ne pravimo kompromse. Kroz dugogodišnje iskustvo u radu sa nekretninama, Sonja je ostvarila odličnu saradnju sa velikim brojem investitora, arhitekata, advokata i drugih profesionalaca koji se bave nekretninama, a koji daju nemerljiv doprinos kvalitetu usluga koje IKAT Nekretnine pružaju.

Jelena Višić

Business office manager

Jelena je business office manager u IKAT Nekretninama, sa dugodišnjim iskustvom na sličnim pozicijama koje je sticala u renomiranim domaćim i inostranim  kompanijama. Jelana je zadužena za prvi  kontakt sa  svim našim klijentima, spremna da odgovori na svako Vaše pitanje i da u skladu sa Vašim  specifičnim zahtevima ponudi jedinstven paket usluga. Jelena koordiniše radom ostalih kolega u IKAT Nekreninama, kako bi na najkvalitetniji mogući način i u što kraćem roku ispunili zadatak koji Vi stavite pred nas.

Stefan Vukosav

Real estate consultatnt

Stefan je diplomirani pravnik sa iskustvom rada u advokatskoj kancelariji specijalizovanoj za imovinsko i korporativno pravo. Stefan je zadužen za pravnu sigurnost Vaše kupoprodaje. Pravna i finansijska sigurnost svakog našeg klijenta za nas u IKAT Nekretnina predstavlja najvažniji prioritet tako da svaka nekretnina koja se nalazi u našoj ponudi mora prethodno da prođe detaljnju pravnu proveru. Stefan koordiniše rad sa našim partnerskim advokatskim kancelarijama, kako bi svaki naš klijent imao zaokruženu pravnu podršku i sigurnost u prometovanju nepokretnostima.